U četvrtak 8.10.2015, u okviru Dečje nedelјe, Učenički parlament naše škole organizovao je kviz. Kviz je održan u holu centralne školske zgrade. Članovi Parlamenta su se takmičili u 6 igara spretnosti i okretosti, a za njih su navijali učenici nižih razreda i nekoliko učenika viših razreda.

Ovo je druga godina da se ovakav kviz organizuje u našoj školi. Učenici su se kroz igre i radovali i nervirali, a publika je navijala za svoje favorite. Ukupan utisak je da je svima bilo lepo i da se nadamo da će ovakav kviz postati tradicija u našoj školi.

Članovi Učeničkog parlamenta su se priklјučili akciji prikuplјanja pomoći za bivšu učenicu naše škole, Katarinu Draganov Čordaš. Katarina se letos povredila i potreban joj je novac za operaciju. Učenici, "parlamentarci", su širili informacije o tome u našoj školi i tako su naši učenici prikupili 18000 dinara pomoći za Katarinu. Ovom prilikom želimo da pohvalimo humanost naših učenika i da im se zahvalimo na tome što umeju da prepoznaju kada je nekome potrebna pomoć i da učine koliko mogu da pomognu